064 530 211   Saznajte što Vam donosi budućnost!   064 530 211    Saznajte što Vam donosi budućnost!     064 530 211   Saznajte što Vam donosi budućnost!   064 530 211    Saznajte što Vam donosi budućnost!      064 530 211 
VISAK
     Svaki predmet ili osoba vibrira određenom vibracijom koja mogu na osobe djelovati pozitivno ili negativnom ovisno o frekvenciji osobe. U skladu sa svakodnevnim okruženjem čovjek upija različita energetska zračenja koja djeluju na njegovo zdravlje, a samim tim i na cjelokupni život. Kako ona djeluju? Svaki čovjek nesvjesno ili u rjeđem slučaju svjesno osjeća vibracije i u skladu s njima reagira visak, rašlje ili biotenzor koji drži u ruci.

    Radiesteziju možete primijeniti u svakodnevno životu prilikom izbora hrane, položaja kreveta ili radnog stola, odabira lokacije za izgradnju kuće ili poslovnog prostora, odrediti spol nerođenog djeteta itd.. Imate li bilo kakve sumnje što da odaberete ili kako da nešto napravite uvijek se možete poslužiti radiestezijom. Sa viskom osim otkrivanja zračenja isto tak možete i čistiti negativan naboj iz sebe.

    Visak može biti različitih oblika. Najidealniji je visak kružnog ili eliptičnog oblika koji prilikom gibanja stvara najmanje otpora. Kao visak možete u pomanjkanju pravog viska koristiti džepni sat na lančiću, lančić s privjeskom, prsten ili najobičniju maticu na koncu, ključeve itd. Svaki predmet obješen o nit ili uzicu može koristiti kao pomagalo prilikom radiestezijskog istraživanja. Važno je da je visak što pravilnijeg oblika. Njegovi su pokreti stoga mnogo raznovrsniji a ujedno i informativniji, ovisno o tome na kakvoj ste razini komunikacije s viskom. Uglavnom se upotrebljavaju visci koji su iznutra šuplji. Prilikom traženja vode ili metala možemo u visak staviti uzorak materijala kojeg tražimo. To nam znatno olakšava posao.


 gatanje_viskom
SAZNAJTE SUDBINU SADA
nazovite nas na:
064 530 211
marina 37- odlična usluga,ljubazan odnos prema klijentima,izuzetna podrška i sto je najvažnije uvijek daju točne infornacije,cijena je vise nego prihvatljiva za pruženu uslugu!
Ivona 26 - poslušaću vas,sigurna sam da cu uspjeti,hvala od srca!
Damir 43 - Ogulin- čudo kako se karte u stvarnosti poklopile,hvala na svemu
Jasna 56 - Zagreb - zahvaljujem sto ste pomogli da progledam,riješeno sve,beskrajno hvala !
Anita 22 - Udbina - od srca hvala,izvukli ste me iz teškoća,pozdrav svima
Miroslav 31 - Buzet - kako ste sve pogodili, to je fenomenalno,hvala na savjetu
Sanja 58 - Pakrac - hvala na strpljenju i odgovorima,sve ste dobro rekli,ako upadnem u nedoumice čujemo se opet
Vesna 48 - Čakovec - povoljno i pouzdano pogadjaju,tu su kad treba,cijena prava sitnica a pomoć ogromna,riješenje za svega nekoliko minuta,iskrene preporuke..
(3,49 kn/min tel. ili 4,78kn/min mob.)
(sa PDV-om)