060 530 211   Saznajte što Vam donosi budućnost!   060 530 211    Saznajte što Vam donosi budućnost!     060 530 211   Saznajte što Vam donosi budućnost!   060 530 211    Saznajte što Vam donosi budućnost!      060 530 211 
Aurora.uo., ulica Hrvatske Republike 30., 31226 Dalj, OIB: 64280419249
     Vi ste odavno  pronikli u tajnu vremena, njegovog pravilnog  korištenja, zbog egzaltacije Saturna u vašem znaku, koji je, eto, boravio u Vagi protekle dvije i pol godine, testirajući vaše strpljenje na mnogo načina,  stavljajući vas na mnogo životnih ispita, provjeravao  vaše znanje, vaše iskustvo, a vi iskoristili to vreme na najbolji mogući način i prošli skoro sa desetkama…Nije vam bilo lako, ali ćete u vremenu koje dolazi biti nagrađeni za vaš trud i napor. Saturn često kasni sa uručivanjem željenog, ali su zato darovi koje daje trajnog karaktera, bilo da je željeni posao u pitanju, ili ljubav o kojoj ste sanjarili cijeli život. U stvari, ono što vam je on uzimao, odlagao nadoknadiće vam  sada Jupiterova ruka milosti (oni su u dogovoru), ruka koja neće štedjeti na darovima u prvoj polovici godine, dok bude prolazio kroz Blizance,i daće vam lakoću komuniciranja, veću slobodu kretanja, jer ste previše bili opterećeni, pritisnuti obavezama, često nametnutim od drugih.  Željni ste da se opustite i uživate, da vam darovi padaju s neba…Tako će ponekad i bivati.
    Jupiter će nastaviti da vam daje podršku i u drugoj polovici godine dok bude pravio tranzit kroz znak Raka, samo što će vas tada tjerati na akciju, kako bi iskoristili vaše zavidne organizacijske sposobnosti. Vi ne volite da radite nešto što vas ne ispunjava, ne dozvoljavate da vam obaveze prijeđu u rutinu, ne volite dosadu i monotoniju, ni na poslovnom ni na ljubavnom planu. Imaćete priliku i vremena da zadovoljite i svoju ambiciju i glad za ljubavlju. Sigurno ćete u ovoj godini ispuniti želju svoga srca u smislu duge ili trajne veze. Vreme je na vašoj strani, vi samo treba da iskoristite šanse u datom momentu. Vaše je samo da iskorisite maksimalno vrijeme blagodati. Povremeno će vas  Saturn doticati iz Škorpiona, tek da vas podsjeti da ne zaboravite na  disciplinu, da se ne rasplinite u želji i težnji ka cilju, da se ne opustite previše i ne p rokockate planetarne blagodati.
VAGA