Pravila i uvjeti korištenja:
    Ova pravila i uvjeti korištenja odnose se na kompletan sadržaj web stranice. Web stranica je u vlasništvu tvrtke ATECOing .uo.
    Savjetodavne usluge namijenjene su isključivo punoljetnim osobama!
   
    Podaci, informacije, sadržaji, dokumenti i tekstovi objavljeni na web stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne i druge svrhe bez pisanog odobrenja i pristanka ATECOing .uo..
    Sve navedeno i objavljeno na ovoj stranici može se koristiti samo za individualne korisnike i njihove potrebe uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.
    Korištenjem sadržaja ove web stranice korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaća koristiti sve dostupne sadržaje samo za osobnu uporabu i isključivo na vlastitu odgovornost. Osva stranica, njen sadržaj , autor ili vlasnik ne odgovara za eventualnu nastalu štetu korištenjem sadržaja. Ova web stranica može sadržavati i dokumente, informacije, podatke kao i veze do drugih internet stranica kreiranih od strane trećih osoba koje će se kao takve označavati kad god je to moguće.

    ATECOing .uo. nema nadzor nad stranicama trećih osoba,navedenim dokumentima, informacijama, sadržajem, podacima, slikama, linkovima ili web stranicama uopće, te se u potpunosti odriće svake odgovornosti, uključujući točnost, dostupnost i sadržaja na tim stranicama kreiranih od trećih osoba.
    Nismo odgovorni ni za sadržaj oglasa, linkova, hakerskog napada ili eventualnih virusa putem interneta. ATECOing .uo. se obvezuje u najvećoj mjeri štititi privatnost svih podataka prikupljenih od korisnika na bilo koji način. Bez pismenog odobrenja ATECOing .uo. i radi zaštite vlasnika autorskih prava zabranjeno je javno objavljivanje, prikazivanje, reproduciranje, mjenjanje, prenošenje, izrada kopija, otpremanje i druge radnje kao i ostala vrsta uporabe sadržaja ove stranice ilinjenog dijela kao i sudjelovanje na bilo koji način u tome osobno ili u grupi sa drugim osobama.
    Sadržaj ove stranice je isključivo namjenjen korisnicima koji trebaju i razumiju sadržaj stranice i prihvaćaju uvjete korištenja. sadržaj nije namjenjen u druge svrhe i nije predviđen kao zamjena za liječničku i medicinsku brigu i mišljenje. Informacije nađene na ovim stranicima ne mogu se koristiti za dijagnozu ili liječenje bilo kakvih zdravstvenih tegoba bez konzultacije nadležnog liječnika.
ATECOing .uo. zadržava pravo izmjene sadržaja stranice, njenih dijelova, samih uvjeta i prava korištenja u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave ili obavijesti.

    Ukoliko se slažete s navedenim pravilima i uvjetima želimo Vam ugodnu zabavu i čestu prisutnost na našim stranicama i telefonskim linijama koje su otvorene za sve vaše teškoće i namjenjene isključivo vašem dobru. Ukoliko se ne slažete s navedenim pravilima i uvjetima molimo Vas da napustite ovu stranicu trajno ili dok se u potpunosti ne budete složili sa gore navedenim pravilima.
    U svakom slučaju želimo Vam sve najbolje i radujemo se što ste nas posjetili! Vaša ATECOing .uo.!
064 530 211   Saznajte što Vam donosi budućnost!   064 530 211    Saznajte što Vam donosi budućnost!     064 530 211   Saznajte što Vam donosi budućnost!   064 530 211    Saznajte što Vam donosi budućnost!      064 530 211