Marija 68 SPLIT - sjećate li se gospođe iz Splita, koja vas je "davila" i sve je bilo hitno i preuveličano. drago mi je da ste imali razumijevanja i vremena i sluha za 100 poziva dnevno od mene. Stres je bio prevelik nakon suprugove smrti i strah od gubitka parnice za njegovu firmu i nezavršene poslove, kao i za imovinu na koju su polagala pravo i djeca iz njegovog prvog braka. No pomirila sam se s činjenicom da kroz to moram proći, hrabrost i podršku dobila sam od vas, sreća u nesreći je bila da sam naišla na vas i sad s odmakom vidim da i nisu bili tako veliki problemi kako sam mislila. Nadam se da sam vam ostala u dobrom sjećanju bar po nečemu....ha ha, kako karte rekoše tako i bi. Kuća se prodala i imovina podijelila na sudu. Uzela sam manji stan, dovoljan i svi su pravedno namireni. Što se tiče tvrtke mlađi sin je, kako ste rekli, preuzeo voditi. Riješeno je sve manje-više kako je moralo, nešto sudom, nešto nagodbom, no i dalje se posluje što je onda bila nemoguća misija. Pozdravljam vas i želim puno uspjeha a ako ikad nešto zapne broj imam i odmah vas zovem. Vaša vjerna Marija iz Splita.

Vlatka 44 ZAGREB - poštovanje, evo da se zahvalim mailom da imate i pisani trag od mene. Razvela sam se baš kako su karte rekla u tišini i miru. Imao je drugu i to nisam svih tih godina bila sigurna. Najgore je bila neizvjesnost i nada koje nije bilo. Nisam željela vjerovati u vaše karte no ubrzo se desilo to priznanje i selidba k njoj. Koliko me to šokiralo, toliko i ta činjenica da sam to čula od vas, kako ste znali- ne znam, ali od tada je krenulo olakšanje. Gorčina i sad taj užas i stres je nestao, napunjena sam pozitivnom energijom i uživam u životu i slobodi. Istina je da me ne privlači neka nova veza, pogotovo ne avantura, no čovjek o kojem ste govorili s posla je uporan, ali ni ja se kao ni karte ne vidim s njim, ali sad znam i sigurna sam o kome se radi, hvala veliko i broj sam već dijelila i svi su zadovoljni i zvat će vas!

Ines 26 KOPRIVNICA - u početku iz znatiželje, dosade i radoznalosti vrtila sam razne linije o tarotu, kod vas sam malo i provocirajući primjetila jednu skromnost i iskrenost. Razgovor je odjednom postao sasvim običan i otvoren, o konkurenciji ste govorili s poštovanjem i niste se htjeli isticati iznad ostalih. govorili ste da još uvijek učite, da ima puno toga što je neotkriveno i što namjeravate dokučiti i da se ustvari svaki dan usavršavate, i da svi još uvijek učimo dok smo živi a poslije nas to netko drugi nastavlja, to je prirodan ciklus. I tu ste bili u pravu! Zato vas i nazovem svako malo vremena. Dam si oduška, pa iako nemam nekog stresa, ipak mi razgovr znači i čini zadovoljstvo. Hvala na svemu!

Danijela 38 ZADAR - odlični ste, imala sam probleme sa vezom na daljinu. Dragi je bio pomorac i teško je bilo čekati svaki njegov povratak kući a još teži je bio odlazak. Hvala vam na savjetu, kako su i rekle karte dogodio se nevjerojatan obrat. Bila sam na kraju snaga i desilo se kako ste rekli, ukazala se prilika za dalje školovanje i napredovanje u poslu mog tadašnjeg dečka a sadašnjeg muža i oca moje djece, 4 i 1g.. To se sve odigralo prije 6g. i tada mi je to izgledalo kao znanstvena fantastika ali ono je stvarno bio zadnji rastanak i izdržali smo tih 6 mjeseci. Tada je njegova firma odlučila poslati 7 djelatnika na stručno usavršavanje u Italiju i on je bio među 7 sretnika. Ostao je nakon toga raditi na dispečerskim poslovima i to je učvrstilo našu vezu u brak, u koji više nisam vjerovala do tog našeg razgovora. Sve je u redu i kako ste rekli, ja sam još doma i ne radim no očekujem i na tom poslu poboljšanje kako ste rekli o nekom privatnom biznisu se radi a ideje se već polako naziru i vjerujem da ću ih pretočiti uskoro u stvarnost. Hvala i promijenili ste mi misli u pozitivne potpuno je sve kako ste govorili. Pozdrav od svih nas i preporučujemo vas i dalje!!!

Ivana 22 ZAGREB - na vaš savjet riješila sam se lošeg društva koje me okružilo i stvorila sam pozitivno ozračje oko sebe i družim se otad isključivo sa vršnjacima pozitivnog svjetonazora. Podigla sam i razinu sportskih aktivnosti i život mi je ispunjen i ima smisla, u zdravom tijelu zdrav duh! Čestitam na svim savjetima i preporukama, držala sam se disciplinirano svih uputa, uspjeh je uslijedio i rado se sjtim svih naših razgovora i noćnih sati provedenih samnom i mojim problemima. Hvala i rado vas opet nazovem za budućnost ali i da vas čujem, jer sav ovaj prevrat sam uspjela isključivo uz vašu upornost da sama odlučujem o svojoj sudbini, znala sam što želim ali nisam znala kako. Majstori ste!

Ante 34 - pozdrav ekipi, bilo mi je neugodno prvi put nazvati, ali da to nisam napravio ne znam kako bi se stvari odvijale, bio sam nepopustljiv i često i nepravedan prema svojoj supruzi koja je željela kućnog ljubimca jer ne možemo imati djece. To se naravno ispravilo s određenim terapijama i kada je izašla karta ja vam nisam vjerovao, no sve je ispalo kako ste prorekli, i istina je da je sin. No dobro sve je počelo kad sam na vašu riječ da ako ne popustim ništa neće biti dobro, to mi je odzvanjalo u glavi. Nakon par dana sam odlučio promijeniti sve i kupio sam psa i usrećio suprugu. To je bio veliki iskorak kako ste rekli i donio je promjenu životne karme, od tog trenutka nižemo samo uspjehe i nevjerovatne obrate. Hvala vam za svu pomoć, očito sam griješio i nisam to htio priznati sebi, no prelomilo se nakon našeg razgovora. Želim vam i dalje uspjeha u radu i da pomognete što većem broju osoba koje trebaju saznati koji je njihov put da bi mogle pravovremeno reagirati.SVJEDOČANSTVA
064 530 211   Saznajte što Vam donosi budućnost!   064 530 211    Saznajte što Vam donosi budućnost!     064 530 211   Saznajte što Vam donosi budućnost!   064 530 211    Saznajte što Vam donosi budućnost!      064 530 211 
SAZNAJTE SUDBINU SADA
nazovite nas na:
064 530 211
(3,49 kn/min tel. ili 4,78kn/min mob.)
(sa PDV-om)