064 530 211   Saznajte što Vam donosi budućnost!   064 530 211    Saznajte što Vam donosi budućnost!     064 530 211   Saznajte što Vam donosi budućnost!   064 530 211    Saznajte što Vam donosi budućnost!      064 530 211 
Sudbina
    Oblik ruke
Hiromanti gledaju na oblik ruke, jer im je on podjednako vazan kao i linije na njoj. Ima nekoliko metoda klasificiranja oblika ruku, neki su krajnje jednostavni, drugi veoma slozeni. Metoda koju koristi najveci broj suvremenih hiromanata dijeli ruke u sedam razlicitih kategorija. Ovu postavku uveo je u hiromantiju krajem proslog stoljeca poznati francuski hiromant Casimir D' Arpetigny.
    linije na dlanu
Tri kljucne linije, koje se nalaze na svakoj ruci (sa izuzetkom dolje opisanih), su:
1. Linija glave koja presijeca, centar dlana vise ili manje dijagonalno, ali obicno sa istom manjom krivinom:
2. Linija srca, koja je grubo paralelna sa llinijom glave blize prstima;
3. Linija zivota, koja okruzuje i opisuje Venerin brijeg, mesnati dio u bazi palca, i Pozitivni Mjesecev brijeg

Ove tri Kljucne linije nalaze se na svakoj ruci, ali s jednim izuzetkom. Kada su Linije glave sa linijom srca toliko blizu da ih je tesko razlikovati; kod manjeg broja ljudi ove dvije linije u stvari se slijevaju u jednu i tako postoji samo jedna linija srce/glava. Kada se ovo dogodi, hiromant treba da bude taktican dok objasnjava neciju sudbinu, posto je znacenje pomijesano. Moze da znaci poriv koji bez grize savjesti ide prema zeljenom cilju – razum i emocije su u sluzbi osobne ambicije. Isto tako moze oznacavati jednostranu i neuravnoteznu osobnost. Osobu koja se tako koncentrira na svoje ambicije da, psiholoski govoreci, on ili ona, “nosi naocale” : sve i svi su zrtvovani zbog nemilosrdne potrage za zeljenim ciljem. Ako se jedinstvena linija srce/glava vidi samo na jednoj ruci, ova jednostranost bit ce donekle ublazena.

LIJEVA I DESNA RUKA
    Tri Kljucne linije, cetiri Vece linije, pet Manjih linija plus Saturnov prsten rijetko su sve prisutne na ruci. U rijetkim slucajevima kada su zajedno neobicno ih je naci i na drugoj ruci. Ovo nas vodi do predmeta znacenja desne i llijeve ruke.
Postoji stara izreka koja kaze: “Rodeni smo sa linijama na lijevoj ruci, one na desnoj pravimo nacinom na koji zivimo zivot”. Ovo je, naravno, besmisleno. Svi smo rodeni sa linijama na obje ruke i tijekom naseg zivota neke promjene se mogu uociti na desnoj i na lijevoj ruci.
    Ipak, mnogi danasnji hiromanti tvrde da postoji element istine u toj staroj izreci. Receno je da lijeva ruka ukazuje na karakter s kojim smo rodeni, crte licnosti koje nam prirodno pripadaju kao rezultat genetskog nasljeda; promjene koje se dogadjaju na toj ruci ukazuju kako su nasi napori i borbe modificirali efekte tog nasljeda. Tako, na primjer, neko roden sa prilicno slabom fizickom konstitucijom i ko se trudio da zivi zdrav zivot moze otrkiti da se njegova/njena Linija zivota na lijevoj ruci polako produbljivala, ojacala i produzila do tocke na kojoj se proteze do najnize narukvice – formacija koja je u vezi s dugim i zdravim zivotom.
Desna ruka je indikator onog sto smo ucinili i sto cemo uciniti sa nasim “prirodnim karakterom”, nasim gentskim nasljedem.
Treba reci da mnogi hiromanti vjeruju da su ove indikacije obrnute kod osoba koje su ljevoruke – desna ruka ukazuje na prirodan karakter, a lijeva na ono sto je postignuto i sta ce se postici.

    Rodjeni smo sa linijama na lijevoj ruci. One na desnoj stvaramo nacinom kojim živimo naš život! U ovoj drevnoj izreci leži suština hiromatnije. Zato ne pokazujte nikome vaše dlanove, u njima je skrivena vasa buducnost!
SAZNAJTE SUDBINU SADA
i nazovite nas na:
064 530 211
marina 37- odlična usluga,ljubazan odnos prema klijentima,izuzetna podrška i sto je najvažnije uvijek daju točne infornacije,cijena je vise nego prihvatljiva za pruženu uslugu!
Ivona 26 - poslušaću vas,sigurna sam da cu uspjeti,hvala od srca!
Damir 43 - Ogulin- čudo kako se karte u stvarnosti poklopile,hvala na svemu
Jasna 56 - Zagreb - zahvaljujem sto ste pomogli da progledam,riješeno sve,beskrajno hvala !
Anita 22 - Udbina - od srca hvala,izvukli ste me iz teškoća,pozdrav svima
Miroslav 31 - Buzet - kako ste sve pogodili, to je fenomenalno,hvala na savjetu
Sanja 58 - Pakrac - hvala na strpljenju i odgovorima,sve ste dobro rekli,ako upadnem u nedoumice čujemo se opet
Vesna 48 - Čakovec - povoljno i pouzdano pogadjaju,tu su kad treba,cijena prava sitnica a pomoć ogromna,riješenje za svega nekoliko minuta,iskrene preporuke..
(3,49 kn/min tel. ili 4,78kn/min mob.)
(sa PDV-om)