064 530 211   Saznajte što Vam donosi buduænost!   064 530 211    Saznajte što Vam donosi buduænost!     064 530 211   Saznajte što Vam donosi buduænost!   064 530 211    Saznajte što Vam donosi buduænost!      064 530 211 
SNOVI
     Zašto sanjamo i što su uopæe snovi?

    To je pitanje koje jako zanima i struènjake i laike, a pravog i jednostavnog odgovora na ovo pitanje još uvijek nema. Freud smatra da su snovi zapravo potisnute želje (iz ove pretpostavke proizašle su mnoge teorije ili proroèanstva o tome što znaèi sanjati odreðenu stvar), a druge teorije govore da su snovi rad mozga na organiziranju svih informacija koje primamo tijekom dana. Opæenito se smatra da je REM faza odmaranje mozga i da ima velike veze sa uèenjem i pamæenjem, a non-REM faza odmaranje tijela. Tu pretpostavku potvrðuju i istraživanja o tome koliko pojedine faze sna sadrži san odreðenih skupina ljudi. Tako male bebe i studenti imaju mnogo veæi udio REM spavanja tijekom noæi. Ove dvije skupine karakterizira uèenje – male bebe uèe i upijaju ogromnu kolièinu informacija i zapravo u prvim godinama života usvoje ogroman broj informacija, dok su studenti skupina koju karakterizira stalno uèenje novih informacija.
    Ovo su samo neke od informacija vezanih uz spavanje. Prave i jedine istine o svrsi spavanja nema jer je to fenomen koji se ne može jasno definirati niti istražiti. No malo misterije oko spavanja i sanjanja je rasvijetljeno, tako da se ono ne smatra, kao što se davno prije smatralo, znakom bogova ili oblikom komunikacije sa bogovima i duhovima. 

    Tumaèenje snova

    Vaši su snovi puni simbola i alegorija. Prièe koje sanjate mogu imati sasvim drugaèije znaèenje od same prièe. Svaki dio prièe sadrži komadiæ slike vaše jave. Snovi su poput kolaža, saèinjeni od malih dijelova životnog iskustva koji su simbolièno pospremljeni u vašem umu.

    Ma o kakvim je temama ili simbolima rijeè, znaèenje snova je individualno i potrebno je svaki dio sna posebno i pažljivo odgonetnuti. Postoji mnogo naèina i tehnika za tumaèenje snova. Ali kljuè tajne snova ste upavo vi, i zato ukoliko se odluèite tumaèiti snove, onda znanja i odgovore koje dobijete, prihvatite, razmislite te iskreno sagledate to što vam vaša podsvijest želi reæi, iako vi to možda, i ne želite znati.

    Simboli su govor snova. Simbol može aktivirati osijeæaj ili ideju i èesto ima mnogo dublje znaèenje nego bilo kakva rijeè koja se može prenijeti. U isto vrijeme, ti simboli mogu nas ostaviti zbunjenima. Stijecanje sposobnosti razumijevanja vlastitih snova je veoma važno. U analizi svojih snova, možemo saznati više o svojim dubokim tajnama i skrivenim osijeæajima. Svaki detalj, èak i element u snu je važan i to treba imati u vidu pri analizama vlastitih snova. Svaki simbol predstavlja osijeæaj, raspoloženje, sijeæanje ili nešto iz podsvijesti. Istraživaèi su otkrili da veæina ljudi ima snove sa sliènim temama. Neke interpretacije su na izgled nevažne, dok su druge prilièno razumljive.
tumaèenje_snova
SAZNAJTE SUDBINU SADA
nazovite nas na:
064 530 211
marina 37- odlièna usluga,ljubazan odnos prema klijentima,izuzetna podrška i sto je najvažnije uvijek daju toène infornacije,cijena je vise nego prihvatljiva za pruženu uslugu!
Ivona 26 - poslušaæu vas,sigurna sam da cu uspjeti,hvala od srca!
Damir 43 - Ogulin- èudo kako se karte u stvarnosti poklopile,hvala na svemu
Jasna 56 - Zagreb - zahvaljujem sto ste pomogli da progledam,riješeno sve,beskrajno hvala !
Anita 22 - Udbina - od srca hvala,izvukli ste me iz teškoæa,pozdrav svima
Miroslav 31 - Buzet - kako ste sve pogodili, to je fenomenalno,hvala na savjetu
Sanja 58 - Pakrac - hvala na strpljenju i odgovorima,sve ste dobro rekli,ako upadnem u nedoumice èujemo se opet
Vesna 48 - Èakovec - povoljno i pouzdano pogadjaju,tu su kad treba,cijena prava sitnica a pomoæ ogromna,riješenje za svega nekoliko minuta,iskrene preporuke..
(3,49 kn/min tel. ili 4,78kn/min mob.)
(sa PDV-om)