060 530 211   Saznajte što Vam donosi budućnost!   060 530 211    Saznajte što Vam donosi budućnost!     060 530 211   Saznajte što Vam donosi budućnost!   060 530 211    Saznajte što Vam donosi budućnost!      060 530 211 
Aurora.uo., ulica Hrvatske Republike 30., 31226 Dalj, OIB: 64280419249
    Jaka godina za Vas! Restriktivni Saturn je ušao u vaš znak  i ostaće tu do sredine 2015g., i zahtijevaće od vas da pokažete svoju moć samokontrole, smisao za red i organizaciju, moć logičnog razmišljanja, što vam neće teško pasti jer je to, inače vaša jača strana. Mnogo toga značajnog dogodiće vam se u naredne dvije-tri godine odnosno u periodu boravka saturna u znaku škorpiona,odnosi se naročito ono što čekate dugi niz godina i nešto što je trebalo već odavno da ostvarite. Recimo, ko jos nije ušao u bračne vode, a dugo čeka ili odolijeva tome, konzervativni Saturn koji voli tradiciju i formu, „natjeraće“ ga jednostavno na takav korak. Ako niste bili u situaciji da imate prinovu, ili odugovlačite ili se jednostavno na to niste odlučili, on ce vas „ubijediti“ da to konacno napravite SADA. Saturn će vam dati sigurnost i stabilnost, ali će vas isto tako izložiti preprekama i iskušenjima na svakom planu, da bi vam, kada vas dobro „ispreskače”,  provjeri vaše kvalitete,  konačno da ono čemu stvarno težite i digao vas uz pomoć Jupitera iz Raka, koji je vaš veliki saveznik, u neslućene visine.
    Ali, trebate proći njegove testove… Dakle, zbog snažne pozicije Saturna u vašem znaku, ova godina daje vam izuzetnu čvrstinu i snagu,čeličnu upornost, s jedne strane, a s druge, ovo je vrijeme dubokih preispitivanja i nezadovoljstva vlastitim mogućnostima i rezultatima, vrijeme kada ste prinuđeni da se oslonite samo na sebe i u sebi nađete snagu i riješenje, iako će vam se činiti, povremeno, kao da ih trenutno nema.  ALI, Saturn u vašem znaku, bez obzira što će zahtjevati od vas veliku odgovornost za vaše postupke, na bilo kom planu, donosiće vam sigurno ispunjenje vaših snova, sigurnu poziciju na ljubavnom, odnosno bračnom planu.  Imaćete želju da nađete svoju mirnu, sigurnu luku, gde ćete se skrasiti i dati ljubav dragoj osobi otvorenog i čistog srca.  Nećete se premišljati.Jupiter vas podržava i puni vas moćnom energijom entuzijazma i povijerenja u sebe.
ŠKORPION