Astrologijom, tarotom i numerologijom osoba može jasnije sagledati svoju poziciju u životu, svoje životne okolnosti i razložnije, racionalnije i uspješnije funkcionirati. Kada se sa distance istraživača sudbine  životne stvari i okolnosti sagledaju sve je jednostavnije. Razlozi i svrha istraživanja sudbine su ogromni i definitivni. Pretresanje životnih situacija sa istraživačima sudbine astrolozima, tarot majstorima i numerolozima je poput slaganja mozaičnih pločica, rezultat je divna slika koja se formira i koja daje utjehu i zadovoljstvo ali i zabavu.Tehnike istraživanja sudbine sve zajedno govore istu priču da postoji tok sudbine i da je čovjek u interakciji sa svemirom, da je to astronomski proces u kome je čovjek marioneta konstelacija svemirskih energija, da sa svim svojim akcijama, željama, nadama, stremljenjima i emocijama najviše što može je da prepušten uživa u svemu što život nosi i daje i što životu čovjek daje. Istraživanje sudbine je metafizički proces. U Indiji se astrologiji pristupa obredima i ritualima kao u religiji i stalno upozorava na ozbiljnost i pravi ispravni pristup.

   Astrologija tarot i numerologija podrazumevaju i odgovornost i koncentraciju i božansku mudrost ali i veliku ljubav prema životu i prema čovjeku sa svim mogućim beskonačnim definicijama. E pa potražite sa nama put ka svojim sretnim zvijezdama. Čekamo vaš telefonski poziv da odmah krenemo u slasti i užitke istraživanja svih tajni vaše sudbine i naravno sudbinskih tajni svih osoba sa kojima ste vezani i sa kojima živite

    Bavimo se tarotom i drugim alternativnim proricanjima i metodama dugi niz godina i u tom periodu stekli smo puno iskustva i stalnih klijenata. Karte je bitno pozorno i pažljivo analizirati. Tarot je povezan s astrologijom, numerologijom i ostalm granama proricanja i bitno je sve to ispravno tumačiti. Za sve to čitamo odgovore koji su vidljivi u vašim sudbinskim kartama. stoga je veličina naših klijenata prepoznala kvalitetu i vrijednost svih informacija, koje vam ako ih saznate ranije nego što bi se trebale odvijati daju veliku prednost u donošenju bitnih odluka kojima možete uštedjeti svoje vrijeme, financije, zdravlje, vezu ili brak, promijeniti ili učvrstiti poslovne i životne okolnosti što je jednostavno neprocijenjivo. važno je napomenuti da je vjerovanje u proricanje prepošteno nama samima, no da nam pokazuju put, ali nas isto tako ne prisiljavaju ni na što.

    Kako rekosmo mi pomoću više tehnika analiziramo sva područja - ljubav, posao, karijera, zdravlje. Većina osoba koja proriče ima svoju metodu po kojojo otvara karte i svaka može pronaći način na koji će dobiti odgovor na pitanje. Dozvoljena je improvizacija u smislu kolone koja označava dom, posao, ljubav, zdravlje, prijatelje, neprijatelje. Također analiziramo i astrološke aspekte vaše veze, njenih potencijala i budućnosti, ta analiza je posebno dobra ako želimo vidjeti podudarnost partnera i što mogu očekivati od te veze, no dobra je i za druga područja, npr. posao, karijer.

    Moramo svakako i prokomentirati o nerealnim očekivanjima klijenata. Tarot je jako dobar za otkrivanje energetskih potencijala nekih događaja i odnosa u budućnosti. tarot govori simbolima koje tarot majstor povezuje i tumači u jednu cjelinu. No klijenti često pitaju npr. "Kada" ili "Dali će" ih netko nazvati, neki čak i kada će imati dobitak na nekim od igara na sreću i koliko, neki traže i brojeve lota u idućem izvlačenju, naravno da je takve prognoze nemoguće dati i da bismo time ionako nepovratno uništili životnu karmu, ali istina je i da nitko ne može previdjeti budućnost detaljno i vrlo je nerealno očekivati da će vam ijedan pravi tarot majstor to moći reći. Mi ćemo vam najpreciznije i najkorisnije što možemo reći za neki događaj i sve što vidimo iz sudbinskih karti, ali očekivati da ćemo vidjeti kad će vas netko nazvati, koji dan ili sat sa sigurnošću je potpuno nerealno. i Uvijek je prisutna i neka moguća okolnost ili promjena karme ili energetskog polja uzrokovano nečijim krivim potezom što je gotovo pa nemoguće otkriti do zadnjeg trenutka jer to može biti i nevidljiva stigma koja može pokrenuti lavinu događaja i odvrtiti kotačić brže ili sporije i u nekom smjeru. Kao što i sama narodna poslovica kaže: život dijeli karte ali mi igramo i tad je potrebno pravovremeno reagirati i saznati zašto je tako i kako to riješiti. Zato smo mi tu uz vas u svim tim situacijama kao pouzdan partner i zajednički svakako možemo naći najoptimalnije rješenje za nove ili stare probleme u bilo kojoj fazi se nalazili i u svim poljima i aspektima života. Dakle slobodno nas kontaktirajte, potrudićemo se što vas mući riješiti ili čemo jednostavno pogledati što vas čeka i pripremiti vas za te situacije.

                                                                                                                                                            Vaš Tarot tim!
O nama i čime se bavimo...
SAZNAJTE SUDBINU SADA
nazovite nas na:
064 530 211
064 530 211   Saznajte što Vam donosi budućnost!   064 530 211    Saznajte što Vam donosi budućnost!     064 530 211   Saznajte što Vam donosi budućnost!   064 530 211    Saznajte što Vam donosi budućnost!      064 530 211 
(3,49 kn/min tel. ili 4,78kn/min mob.)
(sa PDV-om)
marina 37- odlična usluga,ljubazan odnos prema klijentima,izuzetna podrška i sto je najvažnije uvijek daju točne infornacije,cijena je vise nego prihvatljiva za pruženu uslugu!
Ivona 26 - poslušaću vas,sigurna sam da cu uspjeti,hvala od srca!
Damir 43 - Ogulin- čudo kako se karte u stvarnosti poklopile,hvala na svemu
Jasna 56 - Zagreb - zahvaljujem sto ste pomogli da progledam,riješeno sve,beskrajno hvala !
Anita 22 - Udbina - od srca hvala,izvukli ste me iz teškoća,pozdrav svima
Miroslav 31 - Buzet - kako ste sve pogodili, to je fenomenalno,hvala na savjetu
Sanja 58 - Pakrac - hvala na strpljenju i odgovorima,sve ste dobro rekli,ako upadnem u nedoumice čujemo se opet
Vesna 48 - Čakovec - povoljno i pouzdano pogadjaju,tu su kad treba,cijena prava sitnica a pomoć ogromna,riješenje za svega nekoliko minuta,iskrene preporuke..
Copyright © 2013 ATECOing u.o. Sva prava pridržana.