060 530 211   Saznajte što Vam donosi budućnost!   060 530 211    Saznajte što Vam donosi budućnost!     060 530 211   Saznajte što Vam donosi budućnost!   060 530 211    Saznajte što Vam donosi budućnost!      060 530 211 
Aurora.uo., ulica Hrvatske Republike 30., 31226 Dalj, OIB: 64280419249
    Jupiter u suradnji sa Uranom iz Ovna tijekom zimskih mjeseci daće vam snagu optimizma i unutrašnju slobodu da skinete  nakupljenu “prašinu sa vašeg zlata”, da možete punim gasom da funkcionirate tijekom godine…Ali neće baš sve uvijek ići glatko i onako kako želite,  moraćete da se malo pomučite oko ostvarenja nekih vaših planova jer ste pod jakim utjecajem Saturnovih  vibracija iz znaka Škorpiona. Staloženost uma,  objektivan uvid u situaciju, strpljenje  i disciplina biće ključni za uspješno snalaženje u svakodnevici.  Vibracije restriktivnog Saturna činiće vas opreznim, sumnjičavim s jedne strane, a s druge  Uran će potjecati u vama izvjestan bunt i otpor.  Svoje neslaganje izražavaćete odlučno i glasno, bićete povremeno skloni raspravama, a na trenutke i tvrdoglavi i čvrsto riješeni da ciljeve ostvarite na svoj način.  Izbjegavajte svađe i rasprave naročito krajem travnja i tijekom svibnja, čak i ako mislite da ste u pravu, jer ćete samo gubiti vrijeme i dići sebi pritisak bespotrebno. Ljutiće vas sitne, uobičajene greške i propusti u poslovanju, a od sebe i drugih očekivaćete savršene rezultate.
    Ma šta uradili i ma kakve rezultate postigli, u vama će tinjati osjećaj da ste mogli još bolje. Zanimljiv period predstoji onima čiji je posao vezan uz modernu tehnologiju,  i onima koji se bave alternativom.  Na ovom planu otvoriće vam se nove mogućnosti. Bez obzira na povremene  iskušavajuće okolnosti, vaši poslovni i ljubavni apetiti biće u porastu. Ipak, većim dijelom godine bićete sigurni u sebe, što će pojednostaviti ispunjenje ambicija. Mnogo toga dobrog vrtiće se oko vas. Vrijeme je za uhodavanje i pokretanje novih poslova. Radna aktivnost biće u porastu. Javiće vam se neke nove prilike zbog kojih ćete se dvoumiti, ali ćete shvatiti da ih ne možete ignorirati zbog niza novih mogućnosti koje vam se nude. Budite strpljivi i sve će se povoljno riješiti, samo nemojte da odustajete pred ciljem.
LAV