064 530 211   Saznajte što Vam donosi budućnost!   064 530 211    Saznajte što Vam donosi budućnost!     064 530 211   Saznajte što Vam donosi budućnost!   064 530 211    Saznajte što Vam donosi budućnost!      064 530 211 
     Kristalna kugla je kugla sačinjena od kristala ili stakla,osobi koja ima talent za gledanje u kuglu i vidovitost pomaže za ostvarenje jasne slike neke vizije ili proročanstva.
    Kristalnom kuglom uvećavaju se sposobnosti komunikacije sa prošlošću i sadašnjošću svemira te višim sferama. Takav rad izuzetno je odgovoran i zahtijeva potpunu obuku i talent.Stoga sa pravom Indijanci imaju praksu da nakon što je nabave (s time da su ih oni nabavljali u prirodnom okruženju) slijedi duže vrijeme 'upoznavanja' sa njom. Barem godinu dana ili više razvijaju prijateljstvo pa i spavaju prije nego išta započinju sa njom raditi. Kristalne kugle pomažu duši u kontaktu sa svojim energetskim poljem i proboju prema planetarnoj energetskoj mreži.
Kristalne kugle služile su uglavnom za komunikaciju sa višim svjetovima i duhovnim sferama, razna iscjeljivanja, povećanje duhovne snage, jasnoću i proširenje percepcije. Koristili su ih mnogi vladari, umjetnici, iscjeljitelji i mistici. Generacijski su se često prenosile nasljedstvom kao posebna vrijednost. Obavezno se i tada prolazila obuka za rad sa njima,kugle su raznih dimenzija i promijera,za neke se navodi da su pale iz svemira,kao recimo kamena kugla koja se čuva u "domu proroka" u Kremni-tzv."kozmička kugla" (glatka kamena lopta prečnika oko jedan metar). Po predanju, to je jedan primjerak od više miliona takvog kamenja koje je nekad davno zasulo Zemlju iz svemira. Kamen bi navodno trebalo da zrači energijom koja kod ljudi izaziva vidovitost.
    Kristalna kugla je najstariji i najrašireniji primjer upotrebe kristala. Nalaze se u svim kulturama na mjestima arheoloških istraživanja: drevni Egipat, Sirija, Izrael, Rim, Grčka, Peru, Francuska, Njemačka, Japan, Sj. Amerika, Australija, Velika Britanija...
KRISTALNA KUGLA