kineski_horoskop
064 530 211   Saznajte što Vam donosi budućnost!   064 530 211    Saznajte što Vam donosi budućnost!     064 530 211   Saznajte što Vam donosi budućnost!   064 530 211    Saznajte što Vam donosi budućnost!      064 530 211 
KINESKA GODINA ZMIJE/kineski horoskop 2013g.
    Posljednje tri godine donijele su energiju za velike transformacije, prevrate i promijene, 2013. daje energiju za suzbijanjeemocija i sprijecavanje da isplivaju na površinu. Mnogi neće moći da se nose sa energijom koja može pokrenuti sukob i manipulacije u svojoj sferi uticaja. Kao i kod svih drugih znakova i kod zmije postoje dobre i loše strane.
    Zmija predstavlja gracioznost, privlačnost i uzbuđenje. S’ druge strane, zmija je mirna, lukava i manipulativna. Zmija takođe predstavlja kundalini energiju koja povezuje naše energetske centre. Zmije su mudra i lukava stvorenja. Sve ovo ukazuje da će u predstojećoj godini postojati nedostatak  harmonije i biće prisutno više uznemirujućih odnosa – političkih, profesionalnih te osobnih.
    U 2013. godini biće manje agresije nego u 2012. U 2013. godini položaj ili uticaj Jupitera u našim životima dolazi sa jugoistočne strane. Osobe koje su rođene u znaku svinje, moraju izbjegavati putovanja ka jugoistoku. A ako ste u važnim poslovnim pregovorima ili razgovorima, izbjegavajte da sjedite okrenuti u smjeru jugoistoka. Druge indirektne konfliktne energije uključuju osobe rođene u znaku tigra i majmuna. Zmija, svinja, tigar i majmun u 2013 godini mogu imati odredjene probleme. Tijekom 2013. godine treba više pažnje voditi o nesrećama izazvanim vatrom. Dodatnu pozornost treba obratiti na korištenje električnih aparata, kao i na ispravnost električnih utičnica. Osobe rođene u godini tigra ili majmuna takođe mogu biti sklone nezgodama izazvanim vatrom ili električnim aparatima. Osobe koje su rođene u znaku svinje i zmije, mogu očekivati promjene. Bilo bi dobro iskoristiti ovu energiju i spremiti se za nove promjene u domu, karijeri i putovanju. Za one koji ne znaju da promjena dolazi, mogu očekivati neočekivano. Zmija predstavlja srce, krv i cirkulaciju. Tijekom 2013. godine mogu biti pojačani srčani napadi, moždani udari, problemi sa nervnim sistemom, kao i upale. Pojačani problemi sa štitnom žljezdom mogu biti aktivni tokom travnja. Osobe koje već imaju problem sa osjetljivim nervima, cirkulacijom, hormonalnim disbalansom, upalama, kao srcem, moraju preventivno da odlaze na preglede i vode računa o fizičkom i mentalnom zdravlju. Godina zmije donosi često izbacivanje iz ravnoteže. 2013 predstavlja potencijal za hormonalnu neravnotežu i može dati pojačane emocije.
   
SAZNAJTE SUDBINU SADA
i nazovite nas na:
064 530 211
marina 37- odlična usluga,ljubazan odnos prema klijentima,izuzetna podrška i sto je najvažnije uvijek daju točne infornacije,cijena je vise nego prihvatljiva za pruženu uslugu!
Ivona 26 - poslušaću vas,sigurna sam da cu uspjeti,hvala od srca!
Damir 43 - Ogulin- čudo kako se karte u stvarnosti poklopile,hvala na svemu
Jasna 56 - Zagreb - zahvaljujem sto ste pomogli da progledam,riješeno sve,beskrajno hvala !
Anita 22 - Udbina - od srca hvala,izvukli ste me iz teškoća,pozdrav svima
Miroslav 31 - Buzet - kako ste sve pogodili, to je fenomenalno,hvala na savjetu
Sanja 58 - Pakrac - hvala na strpljenju i odgovorima,sve ste dobro rekli,ako upadnem u nedoumice čujemo se opet
Vesna 48 - Čakovec - povoljno i pouzdano pogadjaju,tu su kad treba,cijena prava sitnica a pomoć ogromna,riješenje za svega nekoliko minuta,iskrene preporuke..
(3,49 kn/min tel. ili 4,78kn/min mob.)
(sa PDV-om)