064 530 211   Saznajte što Vam donosi budućnost!   064 530 211    Saznajte što Vam donosi budućnost!     064 530 211   Saznajte što Vam donosi budućnost!   064 530 211    Saznajte što Vam donosi budućnost!      064 530 211 
SAZNAJTE SUDBINU SADA
i nazovite nas na:
064 530 211
Kava proricanje
    Gotovo da nema čovjeka da bar jednom poslije ispijene kave nije pogledao u šalicu, pokušavajući otkriti likove i figure koje su, igrom slučaja, ostale »ugravirane« na dnu ili na stranama šalice. Naravno, kako se na našim prostorima troši više kave od bilo kojih drugih napitaka,ljubitelji kave sasvim su se dobro verzirali za proricanje sudbine sto je iscrtava talog kave.

Slatka kao ljubav...
    Tako su spojili dva zadovoljstva: kavu kao svojevrsni užitak i prastaro čovjekovo nastojanje da bar malo otškrine vrata budućnosti (sudbine) kako bi saznao sta ga očekuje!
Ipak, gledanje u šalicu za kavu nema dugu tradiciju. Od onog dana, prije nesto više od tisuću godina, kada je u Etiopiji ili Jemenu otkrivena »quahva«, sto na arapskom znaci »uzbuđujuća«, na svom neobičnom putovanju do današnjih dana kava je oduševljavala pjesnike, uzbuđivala ljude željne ezoteričnih iskustava; uz njen miris kovale su se zavjere, pravljene spletke, dizani ustanci i gušene pobune; za nju su se otimali kraljevi i velikodostojnici, započinjali ratovi, padale vlade, a države zapadale u teške ekonomske krize.
»Quahva« je na tom dugom i zanimljivom putu postala ono što je danas -  kava, kafa, kahva,coffi, caffe...
“Kava je” - zapisao je Taljeran – “crna kao đavo, vrela kao pakao, čista kao andeo i slatka kao ljubav!..”
I još nešto - ona pruža mogućnost da se zaviri i u budućnost. Ali, za proricanje sudbine i odgonetanje budućih događaja potrebno je znatno više od jedne ispijene šalice kave. Pored dara za otkrivanje pojedinih likova i simbola na dnu i na stranama šalice, njihovog uproštenog značenja, potrebno je maksimalno da koristite intuiciju i maštu - da sa lakoćom vežete značenje jednog lika sa drugim, da objašnjavate sliku u globalu, kao i u pojedinostima. Puko objašnjavanje simbola nije dovoljno, ali je neophodno da znate njihovo značenje.

Da biste naučili pravilno gledati u šalicu neophodno je da znate još neka nepisana pravila, a ona su:
• šalica je najpogodnija za proricanje sudbine;
• kava mora biti nešto jača, gušća i svježe kuhana;
• pije se vrela, dok se talog još nije sasvim smirio;
• pošto u šalici ostane malo taloga, lijevom rukom šalica se lagano okreće da bi se talog što bolje razlio. Kažu da je bitno da se ti pokreti ponavljaju tri ili sedam puta. Po volji!
• šalica se potom okreće otvorom prema tanjuriću i u tom položaju ostaje sve dok se u njoj talog blago ne osuši. Ako se ranije diže, onda šalicu treba sa tanjurića staviti na neku krpu kako bi posušila tekućina sa njenih rubova.
• Ne preporučuje se nikakvo nestrpljenje i podizanje šalice svaki čas, jer je na taj način moguće pokvariti prvobitne simbole.
• Prije nego sto počnete “gatati” neophodno je dobro da osmotrite kompletnu “sliku”. Što su likovi i simboli bliži vrhu šalice, to će se događaji koje oni simboliziraju brže odigrati. Oni koji se nalaze pri samom dnu govore o događajima koji su u toku, koji prolaze ili su već prošli. Likovi sa dna šalice najčešće predskazuju neprijatne događaje vezane za posao i financije.
• Treba znati da objašnjenja sudbine leže isključivo u TUMAČENJU KOMBINACIJA SVIH SIMBOLA, odnosno njihovom povezivanju u jedinstvenu priču. Upravo zato morate razvijati svoju intuiciju i maštu, a kada “čitate” iz šalice to činite neopterećeni bilo kakvim podacima koji su vam poznati, a odnose se na život onoga kome predskazujete budućnost.
• “Pečat” kompletnom proricanju iz taloga kave daje završni čin – “klijent” kažiprstom desne ruke pritiska dno šalice i istovremeno pomišlja na jednu jedinu želju. Hoće li se ispuniti? Analizom otiska, a postujući objašnjenja simbola (“tumač simbola”), vi ćete mu znati odgovoriti na to pitanje.
• Idealno vrijeme za gatanje je period punog mjeseca, a gata se samo u vremenu od izlaska do zalaska sunca!
• Jedini dan kada se ne preporučuje gledanje u šalicu za kavu jeste - nedjelja!
proricanje_iz_kave
marina 37- odlična usluga,ljubazan odnos prema klijentima,izuzetna podrška i sto je najvažnije uvijek daju točne infornacije,cijena je vise nego prihvatljiva za pruženu uslugu!
Ivona 26 - poslušaću vas,sigurna sam da cu uspjeti,hvala od srca!
Damir 43 - Ogulin- čudo kako se karte u stvarnosti poklopile,hvala na svemu
Jasna 56 - Zagreb - zahvaljujem sto ste pomogli da progledam,riješeno sve,beskrajno hvala !
Anita 22 - Udbina - od srca hvala,izvukli ste me iz teškoća,pozdrav svima
Miroslav 31 - Buzet - kako ste sve pogodili, to je fenomenalno,hvala na savjetu
Sanja 58 - Pakrac - hvala na strpljenju i odgovorima,sve ste dobro rekli,ako upadnem u nedoumice čujemo se opet
Vesna 48 - Čakovec - povoljno i pouzdano pogadjaju,tu su kad treba,cijena prava sitnica a pomoć ogromna,riješenje za svega nekoliko minuta,iskrene preporuke..
(3,49 kn/min tel. ili 4,78kn/min mob.)
(sa PDV-om)