060 530 211   Saznajte što Vam donosi budućnost!   060 530 211    Saznajte što Vam donosi budućnost!     060 530 211   Saznajte što Vam donosi budućnost!   060 530 211    Saznajte što Vam donosi budućnost!      060 530 211 
Aurora.uo., ulica Hrvatske Republike 30., 31226 Dalj, OIB: 64280419249
    Interesantna godina za vas. Dok drugi žure i jure nepotrebno trošeći energiju, vi najprije analizirate situaciju u kojoj se nalazite, odredite prioritete i tek onda krećete u akciju i probijate se ravno do vrha.  Nema toga što vi ne možete da ostvarite, ako se odlučite, jer ste nevjerovatno uporni,do krajnjih granica.  Početkom godine nudiće vam se nova poslovna prilika, odgovorniji posao.  Nemojte previše da razmišljate i odmjeravate za i protiv, jer takva se ponuda ne propušta lako. Vi uvijek igrate na sigurnu kartu. Ali planetarna pozicija na nebu prvih mjeseci ove godine sugerira: ko riskira, taj profitira. Ali vi odlučujete. Od druge polovice ožujka situacija se mjenja i zahtjeva promišljenost i oprez u donošenju odluka na bilo kom planu. Od sredine godine bićete raspoloženiji,otvoreniji, osjetićete unutrašnje olakšanje. Bilo je krajnje vrijeme da se i vi malo opustite, da se razvedrite i stavite „ružičaste naočale“,bar i na kraće vrijeme.
      Nećete se lako predavati Saturnovom tmurnom raspoloženju, a sretne okolnosti će iznenada preokretati situacije u vašu korist. Jupiter iz Raka će  aktivirati vaše polje braka i partnerstva, izazivaće vas da krenete u akciju za svojom idealnom “polovicom”,  tako da će mnogi iz ovog znaka konačno uploviti u bračnu pustolovinu.
     Dobit ćete na privlačnosti,uživaćete u dugim razgovorima, izlascima ili pak kraćim izletima. Naravno vi ćete dobar period i praktično iskoristiti,  tako što ćete popraviti svoju financijsku situaciju, kada Jupiter bude ušao u period raka. Vaše verbalne vještine, koje nisu baš uvijek „aktivirane“  biće ispoljene od ljeta  i dalje tijekom godine, i pomoćiće vam u tome. Znaćete da upotrebite pravu riječ u pravo vrijeme i tako odškrinuti vrata prema boljoj saradnji i napretku. Poslovni partner će biti susretljivi. Mnošto korisnih informacija biće vam dostupnije nego inače, posla će biti preko glave, katkad tako punocor da nećete imati vremena za druge stvari u svom životu. Nađite vremena za uživanje.
JARAC