064 530 211   Saznajte što Vam donosi budućnost!   064 530 211    Saznajte što Vam donosi budućnost!     064 530 211   Saznajte što Vam donosi budućnost!   064 530 211    Saznajte što Vam donosi budućnost!      064 530 211 
Poštovani klijenti,čitatelji i gosti naše stranice !

   Proširujemo program ponude usluga našeg servisa na pitanja i teme koje se rade metodom horarne astrologije.Time našu uslugu svojim vjernim korisnicima dižemo za jos jednu stepenicu,definitivno iznad vaših očekivanja,jer se metoda pokazala kao izrazito pouzdana i s kombinacijom tarot karti i drugih alternativnih metoda daje ukupno još bolji i precizniju sliku budučnosti,kao i izrazito precizan odgovor na vaše pitanje.Za izradu horarnog horoskopa ne treba nam datum, sat, minuta niti mjesto rođenja. Treba nam samo jasno  postavljeno pitanje klijenta što je konkretnije moguće. Treba nam i kratko obrazloženje postavljenog pitanja, iako ne nužno. Horarni horoskop se radi prema vremenu i mjestu na kojemu se nalazi astrolog u trenutku kada je shvatio (prihvatio) postavljeno pitanje.  Odgovori na takva pitanja kratki su, jasni su i veoma precizni.Pretpostavljamo d a je većini današnjih suvremenih ljudi ali i večini ljubitelja horoskopa i astrologije ovaj pojam relativno nov i  nepoznat, reći ćemo ukratko osnovno o horarnoj astrologiji i horarnom horoskopu.
Horarna astrologija jedna je od temeljnih disciplina tradicionalne astrologije da bi uvođenjem metoda moderne astrologija polako padala u zaborav i danas se relativno rijetko koristi u praktičnom radu s klijentima.Postoji čitav niz pitanja na koja astrologija ne može dati jasan i konkretan odgovor,a koja su glavni predmet bavljenja horarne astrologije,pa razjasnimo tipove pitanja kroz koja ce vam horarni horoskop lako moći dati i jasan odgovor:
  
    Tip pitanja:
-          Gdje sam ostavio ključeve,
-          Tko mi je ukrao bicikl
-          Hoću li sutra položiti vozački ispit,ispit u školi i sl.
-          Hoće li cijena nafte,zlata, padati ili rasti
-          Hoće li me Ona/On nazvati,
-          Jesam li joj se uistinu svidio,ili njemu
-          Hoće li moj sin položiti prijemni ispit,upisati fakultet,nači smjestaj,dobiti posao
-          Što on(ona) zaista misli o meni,
-          Hoću li dobiti plaću ili za sretnije- povišicu i/ili unaprjeđenje na poslu,
-          Sviđam li se  kolegi (kolegici),s posla
-          Hoću li uspjeti na natječaju i sl.
-          Svidjam li se osobi koju srećem u omiljenom kafiću
-          Dali cu kupiti omiljeni automobil,stan,kućnog ljubimca
-          I još mnoga, mnoga druga….

    efikasno i nedvosmisleno može odgovoriti jedino horarna astrologija.
Iz natalnog horoskopa donekle bi čak i mogli odgovoriti na pitanje o povišici ili unaprjeđenju na poslu, ali zaista ne postoji takav natalni horoskop koji vam može odgovoriti gdje je vaše izgubljene stvari i tko je ukrao vaš bicikl. Ali i to je život. Život se sastoji od malih stvari i nekome je važno gdje je nestala njegova mačka ili hoće li njegov omiljeni nogometni tim pobijediti ili izgubiti u nedjelju. Prava metoda odgovora na takva pitanja je  stara vještina, a zove se horarna astrologija.

NAZOVITE NAŠ ASTROTAROT SERVIS I ZATRAZITE ODGOVORE OD STRUČNE OSOBE!!

    Jedino što trebate, to je postaviti precizno i jasno pitanje. Kratko obrazloženje tog pitanja također je vrlo važno, ali tu odredite sami koliko želite obrazložiti razloge za svoje pitanje. Što date detaljnije obrazloženje, to ćete dobiti precizniji odgovor.

Pri postavljanju horarnog pitanja postoji par osnovnih pravila:

Karta se radi za trenutak i mjesto kada je astrolog primio, pročitao, shvatio i prihvatio pitanje,
Karta se radi samo za jedno pitanje i to ono koje vas u tom trenutku najviše zanima,
Dopuštena su podpitanja samo u okvirima tog osnovnog pitanja i  samo u ograničenoj mjeri.
Pitanja neka budu jasna i konkretna. Pitanja tipa „ljubav, posao, karijera“ nisu relevantna. Trebate pitati posve konkretno i navesti razloge postavljenog pitanja.
Astrolog ima pravo ne odgovoriti na neka pitanja!

HORARNA ASTROLOGIJA