064 530 211   Saznajte što Vam donosi budućnost!   064 530 211    Saznajte što Vam donosi budućnost!     064 530 211   Saznajte što Vam donosi budućnost!   064 530 211    Saznajte što Vam donosi budućnost!      064 530 211 
Bacanje graha
Bacanje graha

   U našim krajevima dosta je rasprostranjeno proricanje budućosti – bacanjem graha. Za tu metodu nisu vam potrebni gotovo nikakvi izdaci, potrena su vam 42 zrna graha, malo prostora i malo slobodnog vremena.
    Svih 42 zrna stavljaju se u desnu šaku, koja se zatim drži na ustima, kao da želite u nju puhnuti. Za to vrijeme intenzivno mislite na određenu želju, problem ili situaciju čiji ishod želite odgonetnuti. Potom grah spuštate na stol ili na neku ravnu plohu i nasumice ga dijelite na – tri hrpe – prvo krajnju desnu, pa srednju, a ono što vam ostane predstavlja treću.Kada ste to učinili, desnu hrpu rasčlanite na po četiri zrna. Ako vam neko zrno ostane viska, stavite ga dvadesetak centrimetara ispred. Ako, pak, ne ostane, onda cete ispred staviti četiri zrna. To isto ponovite s srednjom i krajnje lijevom hrpom. Tako ćete, s desna na lijevo, formirati tri hrpe, koje nisu brojnije od četiri zrna. Ponovo ćete potom ostatak graha pomiješati, pa ponovo nasumice podijelite na tri gomile i istim redom ponovo podijeliti na četiri zrna, a sto vam ostane oformirti drugi vodoravni red.
    Tako još jednom: što ostane graha, pomiješati u jednu hrpu, pa podijeli na tri, a onda te tri, zdesna na lijevo, dijeliti na po četiri zrna. Što ostane formirati treći horizontalni (vodoravno) red. Četvrti horizontalni red saćinjavaju uvijek - četiri kućice sa po četiri zrna.
    Postoji veliki broj kombinacija, a svaka kombinacija bacenog graha ima svoje značenje. Potrebno je da znate osnove na koji nacin se koja kobminacija objašnjava: svaka kućica po horizontali i vertikali, zavisno od međusobnih odnosa, ima svoje značenje.     Takođe i dijagonale imaju proročka objašnjenja. Tako desna vertikala objasnjava – budućnost muške strane, srednja vertikala predskazuje situacije i događaje vezane za kuću, imanje, posjed, financije, a lijeva vertikala – odnosi se na budućnost ženske strane.
    Postoji nekoliko kombinacija kada se ne preporučuje vise bacanja graha – zbog toga što predskazuje izuzetno sretnu budućnost ili zato što kombinacija u sebi nosi krajnje loše slutnje. U ovom drugom slučaju, grah koji ste bacili treba iznijeti iz doma, a prema tradicionalnim vjerovajima najbolje ga je baciti u rijeku. 
SAZNAJTE SUDBINU SADA
i nazovite nas na:
064 530 211
gatanje_iz_graha
marina 37- odlična usluga,ljubazan odnos prema klijentima,izuzetna podrška i sto je najvažnije uvijek daju točne infornacije,cijena je vise nego prihvatljiva za pruženu uslugu!
Ivona 26 - poslušaću vas,sigurna sam da cu uspjeti,hvala od srca!
Damir 43 - Ogulin- čudo kako se karte u stvarnosti poklopile,hvala na svemu
Jasna 56 - Zagreb - zahvaljujem sto ste pomogli da progledam,riješeno sve,beskrajno hvala !
Anita 22 - Udbina - od srca hvala,izvukli ste me iz teškoća,pozdrav svima
Miroslav 31 - Buzet - kako ste sve pogodili, to je fenomenalno,hvala na savjetu
Sanja 58 - Pakrac - hvala na strpljenju i odgovorima,sve ste dobro rekli,ako upadnem u nedoumice čujemo se opet
Vesna 48 - Čakovec - povoljno i pouzdano pogadjaju,tu su kad treba,cijena prava sitnica a pomoć ogromna,riješenje za svega nekoliko minuta,iskrene preporuke..
(3,49 kn/min tel. ili 4,78kn/min mob.)
(sa PDV-om)