064 530 211   Saznajte što Vam donosi budućnost!   064 530 211    Saznajte što Vam donosi budućnost!     064 530 211   Saznajte što Vam donosi budućnost!   064 530 211    Saznajte što Vam donosi budućnost!      064 530 211 
Feng shui
     Yin i Yang su osnovni temelji feng shuia. Dobar feng shui u svakom domu treba da je uravnotežen Yin i Yang energijom.Prema ovoj teoriji, sve u svemiru se sastoji od dvije suprotnosti, tj. dvije povezane snage – Yin (ženska) i Yang (muška). Interakcija te dvije feng shiu snage stvara suštinu života oko nas. Ne može postojati jedno bez drugog, jer su oni u uzajamnom djelovanju i podržavaju se međusobno. Najbolja je skladna interakcija Yin i Yanga. Po feng shui bojama, Yin je ženska energija i boja koje je ovde zastupljena je crna, dok je Yang muška energija i predstavlja bijelu boju. Yin predstavlja pasivnu energiju. Ta energija je potrebna u spavaćoj sobi i u kupatilu. Yang predstavlja aktivnu energiju i takva energija je karakteristična za kancelariju i kuhinju. Dakle, dobar feng shui dom mora imati skladan ritam aktivne i pasivne energije.
SAZNAJTE SUDBINU SADA
i nazovite nas na:
064 530 211
yin_yang
marina 37- odlična usluga,ljubazan odnos prema klijentima,izuzetna podrška i sto je najvažnije uvijek daju točne infornacije,cijena je vise nego prihvatljiva za pruženu uslugu!
Ivona 26 - poslušaću vas,sigurna sam da cu uspjeti,hvala od srca!
Damir 43 - Ogulin- čudo kako se karte u stvarnosti poklopile,hvala na svemu
Jasna 56 - Zagreb - zahvaljujem sto ste pomogli da progledam,riješeno sve,beskrajno hvala !
Anita 22 - Udbina - od srca hvala,izvukli ste me iz teškoća,pozdrav svima
Miroslav 31 - Buzet - kako ste sve pogodili, to je fenomenalno,hvala na savjetu
Sanja 58 - Pakrac - hvala na strpljenju i odgovorima,sve ste dobro rekli,ako upadnem u nedoumice čujemo se opet
Vesna 48 - Čakovec - povoljno i pouzdano pogadjaju,tu su kad treba,cijena prava sitnica a pomoć ogromna,riješenje za svega nekoliko minuta,iskrene preporuke..
(3,49 kn/min tel. ili 4,78kn/min mob.)
(sa PDV-om)