060 530 211   Saznajte što Vam donosi budućnost!   060 530 211    Saznajte što Vam donosi budućnost!     060 530 211   Saznajte što Vam donosi budućnost!   060 530 211    Saznajte što Vam donosi budućnost!      060 530 211 
Aurora.uo., ulica Hrvatske Republike 30., 31226 Dalj, OIB: 64280419249
    Početak godine biće obilježen Marsom u Vodenjaku i u dodiru sa Jupiterom u vašem znaku, i Uranom u Ovnu, koji će vam doneti ugodna iznenađenja, nepredviđene situacije, te ćete imati dobar “vjetar u leđa” poziciji koja će vas protežirati sve do polovine godine. Vi ste dobro, ali kao da krijete neko nezadovoljstvo, očekivanja su vam bila veća, u  stvari, osjećate se premoreno, jer ste se tijekom prošle jeseni  prekomjerno trošili.  Praznina koja vas muči, neke slutnje i nedostatak kondicije i energije,nestace pocetkom ove godine, jer će vas podržavati i Sunce  kada uđe u znak Vodenjaka. Slaće vam pozitivnu energiju, podići volju za životom i stvaranjem, ispuniti vas lakoćom, i vratiti  vam  staru dobru formu i vjeru da možete da ostvarite sve što zamislite.
    Blizanci su poznati kao stratezi, ali i kao ljudi koji svoje zamisli uspješno provode u djela. Uz te dve hvale vrijedne osobine lako ćete u novoj godini postići puno uspjeha na poslovnom planu, naročito ako se bavite privatnim biznisom.  Odlučnost da se izborite za bolji status zahvaljujući izvrsnim poslovnim rezultatima i brzini, vaša je prepoznatljiva osobina i vi znate da je iskoristite na pravi način. Komunikativnost i promišljenost vam u tome uvelike pomažu. Dok se ne vratite u staru formu,sijecanj posvetite sebi u smislu preispitivanja, analize onog što želite i možete.  Ne iscrpljujte se preko mjere, vaše zdravlje ovisi od stanja vašeg mentalnog sklopa. Vi ste izuzetno inteligentni i veliki mislilac. Isključite ponekad svoju umnu mašineriju, opustite se i šetajte, šetajte, šetajte što više. Blizancima je neophodan zdrav i čist i sviježi zrak. Što se emo tivnog života tiče, uvijek ste spremni na zavođenje i ljubav. Dogodiće vam se nesvakidašnja ljubavna opčinjenost sa osobom u znaku ili podznaku Vodenjaka.
BLIZANCI