064 530 211   Saznajte što Vam donosi budućnost!   064 530 211    Saznajte što Vam donosi budućnost!     064 530 211   Saznajte što Vam donosi budućnost!   064 530 211    Saznajte što Vam donosi budućnost!      064 530 211 
Aurora.uo., ulica Hrvatske Republike 30., 31226 Dalj, OIB: 64280419249
     Godina suprotstavljenih utijecaja, Saturna iz Škorpiona  i Jupitera iz Blizanaca i Raka, pesimizma i optimizma, promišljenosti i lakoće življenja. Saturn je krajem prošle godine iz Škorpiona počeo da vas promatra svojim pronicljivim očima. On će vas činiti obazrivim u nastojanju da jurite lake zarade (što je u ovoj godini izraženo zbog sreće koju vam donosi Jupiter u kuci zarade) i zahtijevaće od vas da se bolje organizirate kako na poslovnom tako i na porodičnom planu. Vi uvijek točno znate što želite i idete prema tom cilju uporno (doduše nekad sporo), ne bojeći se prepreka na tom putu. Vrlo ste pošteni i iskreni i ne vidite razlog zašto bi lažima dolazili do željenog cilja ako  možete to isto  postići govoreći istinu.Početkom  godine planete nameću brži tempo, što vama ne odgovara, jer  prije nego što se odlučite na sljedeći korak, deset puta ćete promisliti. Smatrate da se ne isplati izložiti riziku zbog brzopleto donesenih odluka.
  Međutim, zbog prisustva moćnog Jupitera i pod pritiskom nepredvidivog Urana bićete prinuđeni da rizikujete, i brže nego inače donosite važne odluke.  Može vam se dogoditi da vam neko ponudi da koristite neku kuću ili poslovni prostor na neko vreme, što će zahtevati od vas hitre odluke i planove. Nemojte da zaboravite da je vrijeme novac pa ga ne treba trošiti uzalud.  Zaista je godina povoljna za financijska ulaganja,  od kojih ćete ubirati plodove na jesen, inteligentno povučenih poteza. Energija koju dobijate iz druženja i bliskosti sa svojim najbližim pomoći će vam da „nosite“ dobro sve izazove koje vam nudi ova godina. Emotivni plan, medjutim, neće biti uvijek zadovoljavajući, jer vaše polje braka i partnerstva tranzitira konzervativni, prestrogi, preozbiljni Saturn, koji zna da donese sudbinske ljubavi,  i brak, ali je i vrlo restriktivan, što znači da ćete morati da uložite veliki trud,  požrtvovnost,  da zadržite uz sebe osobu koju volite. Saturn traži odanost i privrženost, kao i veliku kontrolu osijetila, što hedonisticki nastrojenim Bikovima neće uvijek lako pasti.
BIK